Съдържание

Информация относно възможности за обучение на чуждестранни студенти по програмите ‘Darmasiswa’ и ‘Indonesian Art and Culture Scholarships - IACS’ на правителството на Република Индонезия

Правителството на Република Индонезия предоставя възможности за обучение на чуждестранни студенти по програмите ‘Darmasiswa’ и ‘Indonesian Art and Culture Scholarships - IACS’.

Програмата ‘Darmasiswa’ е стипендиантска програма, която предоставя възможност студентите да се запознаят с историята, културата, езика на Индонезия. Програмата се администрира от Министерство на образованието и науката на Индонезия и Министерство на външните работи. Заинтересованите кандидати може да получат информация за изискванията за кандидатстване и финансовите условия и да подават документите си на интернет страницата на програмата darmasiswa.kemdikbud.go.id.  

Програмата ‘Indonesian Art and Culture Scholarships - IACS’ е стипендиантска програма, която е насочена към чуждестранни студенти, които желаят да изучават индонезийски традиционни занаяти и култура. Обучението се извършва в един от четирите центъра, разположени на островите Бали, Ява, Сулавеси и Суматра. Предоставя се стипендия, която покрива таксата за участие, местния транспорт, настаняване и др. Заинтересованите кандидати следва да се обърнат към посолството или консулството на Република Индонезия в София, където да се регистрират и подадат документите си до края на м. януари 2017 г..

Странична навигацияКонтакти


icon

Телефон за граждани

0800 16 111

безплатен от цялата страна

Централа на МОН:

тел.: 02 921 77 99

факс: 02 988 24 85

София 1000
бул. "Княз Дондуков" 2A

Приемна

тел.: 02 9217 760

e-mail: priemna@mon.bg

Работно време: 9:00 ч. - 17:30 ч.

ПРЕСЦЕНТЪР

тел.: 02 921 77 44

факс: 02 988 26 93

e-mail: press_mon@mon.bg

АНТИКОРУПЦИЯ

Изпрaщайте Вашите сигнали на адрес:

anticorruption@mon.bg

Сигнал за фиктивно записани ученици

Най-добрият учител, когото познавам