Съдържание

ПОКАНА ОТ СЕКРЕТАРИАТА НА ФОНДАЦИЯТА „АЗИЯ-ЕВРОПА“ (АСЕФ) ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА УЧАСТИЕ ВЪВ ФОРУМА „ПЪТИЩА КЪМ АЗИЯ И ЕВРОПА – СВЪРЗАНОСТ ПО СУША, МОРЕ И ВЪЗДУХ“

АСЕФ е международна неправителствена организация, базирана в Сингапур, която е част от форума „Азия – Европа“ (АСЕМ).  Секретариатът на фондацията „Азия-Европа“ (АСЕФ) отправя покана към студенти и млади професионалисти на възраст между 18 и 30 години за участие във форума „Пътища към Азия и Европа – свързаност по суша, море и въздух“.

Събитието е посветено на 20-ата годишнина от създаването на АСЕМ. Във връзка с това предстои организирането на образователна екскурзия, за участие в която могат да кандидатстват младежи от държавите-членки на АСЕМ, сред които е и България. Темата на събитието е „Пътища към Азия и Европа – свързаност по суша, море и въздух“, като акцентът е върху темите „свързаност“ и „транспорт“ между двата региона – през погледа на историята, съвремието и бъдещето. Двуседмичният проект ще се случи през август/септември 2016 г. и е отправена покана към млади професионалисти и студенти да кандидатстват и да се присъединят към обучителната програма в Китай, Монголия и Русия.

Набирането на документи за участие е отворено на адрес: https://asiaeuropefoundation.formstack.com/forms/asefsu20

Организаторите ще осигурят средства за настаняване, храна и път на одобрените кандидати.

Краен срок за кандидатстване – 5 април 2016 г.   

Повече информация за възможности за кандидатстване за участие във форума „Пътища към Азия и Европа – свързаност по суша, море и въздух“ може да намерите по-долу.

Странична навигацияКонтакти


icon

Телефон за граждани

0800 16 111

безплатен от цялата страна

Централа на МОН:

тел.: 02 921 77 99

факс: 02 988 24 85

София 1000
бул. "Княз Дондуков" 2A

Приемна

тел.: 02 9217 760

e-mail: priemna@mon.bg

Работно време: 9:00 ч. - 17:30 ч.

ПРЕСЦЕНТЪР

тел.: 02 921 77 44

факс: 02 988 26 93

e-mail: press_mon@mon.bg

АНТИКОРУПЦИЯ

Изпрaщайте Вашите сигнали на адрес:

anticorruption@mon.bg

Сигнал за фиктивно записани ученици

Най-добрият учител, когото познавам