Съдържание

Панаир на образованието в Прищина, Република Косово

На 20-21 април 2017 г. в Прищина, Република Косово, ще се проведе ХI издание на Панаира на образованието.

Целта на форума през настоящата година е по време на панаира да се организира конференция по образование на тема "Възможности за обучение във и извън Косово", където различни посолства и международни организации да участват като представят международните си програми за обучение на студентите от Косово. Някои от посолствата в Косово вече са заявили интереса си за участие.

Официален партньор на Панаира на образованието е Министерството на образованието, науката и технологиите на Косово, а откриването на конференцията ще се извършва от министъра г-н Арсим Байрами. 

В събитието ще участват всички учебни институции на Косово, държавни и частни. 

Панаирът на образованието през годините е бил посетен от повече от 65 000 млади хора от всички краища на страната. В него досега са участвали: Албания, Македония, Словения, Хърватска, Австрия, Германия, Турция, Обединеното кралство, Финландия, Италия, САЩ, Канада, Египет и т.н.
Панаирът на образованието в Косово се превърна във важно събитие за всички образователни институции, които искат да представят своите програми пред потенциалните студенти и партньори. По време на настоящото издание на панаира ще има презентации, семинари и работни срещи за ученици, студенти и учители.

Повече информация за форума може да намерите на интернет адрес: http://www.ceokos.com/events/panairi-i-edukimit-edicioni-i-11-te/

 

Странична навигацияКонтакти


icon

Телефон за граждани

0800 16 111

безплатен от цялата страна

Централа на МОН:

тел.: 02 921 77 99

факс: 02 988 24 85

София 1000
бул. "Княз Дондуков" 2A

Приемна

тел.: 02 9217 760

e-mail: priemna@mon.bg

Работно време: 9:00 ч. - 17:30 ч.

ПРЕСЦЕНТЪР

тел.: 02 921 77 44

факс: 02 988 26 93

e-mail: press_mon@mon.bg

АНТИКОРУПЦИЯ

Изпрaщайте Вашите сигнали на адрес:

anticorruption@mon.bg

Сигнал за фиктивно записани ученици

Най-добрият учител, когото познавам