DGIST Стипендии за обучение на чуждестранни студенти за магистърска и докторска степен през 2019 г.

Начало » Документация » Конкурси » Студенти » Архив 2019 г. » DGIST Стипендии за обучение на чуждестранни студенти за магистърска и докторска степен през 2019 г.

 

Daegu Gyeongbuk Institute of Science and Technology (DGIST) обявява предстоящ прием на кандидатури за пълни стипендии за обучение на чуждестранни студенти за магистърска и докторска степен през 2019 г. Приемът на документи e в периода 25 март – 19 април 2019 г.

DGIST e университет основан от корейското правителство през 2004 г. , който се превръща в един от водещите институти в областта на науката и технологиите в Корея. DGIST е спечелил своето място в конкурентната образователна сфера чрез изграждането на високотехнологични съоръжения в университета.

Понастоящем висшето училище предлага магистърска и докторска степен в шест специалности: материалознание, инженеринг на комуникационна и информационна техника, роботика, инженеринг в енергетиката, когнитивни науки (вкл. изследване на мозъка) и нова биология. Всички лекции се изнасят на английски език. За одобрените кандидати DGIST осигурява пълна стипендия, удобни общежития и безплатни курсове в Корея.

Допълнителна информация – в    приложения документ и на уебсайт на DGIST.

Национална електронна библиотека на учителите
Национален портал за ориентиране на учениците
Национална информационна кампания „Живот без насилие за всяко дете“
Психолози от системата на предучилищното и училищното образование ще оказват психологическа подкрепа на ученици, учители и родители, които срещат различни трудности, породени от кризата с разпространението на Covid-19.
Портал за наука
EURAXESS България
EQAVET: VIREO 2 PILOT“ по програма Еразъм+
Национална платформа „Наука-бизнес“