Игра на Гьоте-институт България за ученици в Инстаграм

Начало » Документация » Конкурси » Ученици » Архив "Ученици" 2018-2020 » Игра на Гьоте-институт България за ученици в Инстаграм

#MeinDeutschlehrerIstCool#MeinDeutschlehrerIstCool

Игра на Гьоте-институт България за ученици в Инстаграм

Имаш супер як учител или учителка по немски език? Той или тя са твое вдъхновение, а в час е леко и ведро, дори когато материалът е сложен?

Сподели го с всички и изкажи по този начин твоята благодарност!

Направи си селфи с твоя учител/учителка по немски език, качи го на профила си в Инстаграм с хаштаг #MeinDeutschlehrerIstCool и напиши защо за теб този учител или учителка са толкова яки и какво ги прави специални.

#MeinDeutschlehrerIstCool започва на 26 септември, когато се отбелязва Европейският ден на езиците и ще приключи 26 октомври. На 01 ноември, Деня на народните будители, ще бъдат обявени победителите, които ще бъдат избрани с томбола. А тях ги очакват страхотни награди като таблет iPad, 2 комплекта Bluetooth слушалки, 10 външни батерии за смартфон.

Други хаштагове, които препоръчваме да включиш в поста си са: #danke #deutschlernen #meinlehrer #lehrenlstcool #cool #LehrenIstCool #giveaway #win #winning #игра

Играта #MeinDeutschlehrerIstCool е част от кампанията LEHREN IST COOL! / ДА ПРЕПОДАВАШ Е ЯКО! на Гьоте-институт България, която насърчава ученици и студенти да изберат за свое бъдеще професията учител по немски език. Повече за кампанията и проекта http://www.goethe.de/sofia/lehrenistcool

Партньори на кампанията са Министерство на образованието и науката на Република България, Посолство на Федерална република Германия в България, Софийски университет „Св. Климент Охридски“, Нов български университет, Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“, Шуменски университет „Епископ Константин Преславски“, Дружество на преподавателите по немски език в България, Съюз на германистите в България и „Заедно в час“.
(публикувано 02.10.2019 г.)


Национална електронна библиотека на учителите
Национален портал за ориентиране на учениците
Национална информационна кампания „Живот без насилие за всички деца“
Психолози от системата на предучилищното и училищното образование ще оказват психологическа подкрепа на ученици, учители и родители, които срещат различни трудности, породени от кризата с разпространението на Covid-19.
Портал за наука
EURAXESS България
EQAVET: VIREO 2 PILOT“ по програма Еразъм+
Национална платформа „Наука-бизнес“