19-И ЛЕТЕН АСЕФ УНИВЕРСИТЕТ НА ТЕМА „УСТОЙЧИВА УРБАНИЗАЦИЯ В ГРАДОВЕ С КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО“

Начало » Висше образование » Архив » Архив "Полезна информация" до 2018 г. вкл. » 19-И ЛЕТЕН АСЕФ УНИВЕРСИТЕТ НА ТЕМА „УСТОЙЧИВА УРБАНИЗАЦИЯ В ГРАДОВЕ С КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО“

19-И ЛЕТЕН АСЕФ УНИВЕРСИТЕТ НА ТЕМА „УСТОЙЧИВА УРБАНИЗАЦИЯ В ГРАДОВЕ С КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО“

Секретариатът на фондацията „Азия-Европа“ (АСЕФ) отправя покана към студенти и млади професионалисти на възраст между 18 и 30 години за участие в 19-ия летен АСЕФ университет на тема „Устойчива урбанизация в градове с културно наследство“. АСЕФ е международна неправителствена организация, базирана в Сингапур, която е част от форума „Азия – Европа“ (АСЕМ).

Събитието ще се проведе в Индия през м. август 2015 г. За одобрените участници са осигурени хранене, настаняване и пътни пари. Адресът за кандидатстване е https://asiaeuropefoundation.formstack.com/forms/au19. Краен срок за регистрация – до 30 юни 2015 г.

Повече информация за възможности за кандидатстване за участие в 19-ия летен АСЕФ университет на тема „Устойчива урбанизация в градове с културно наследство“ може да намерите 

Национална електронна библиотека на учителите
Национален портал за ориентиране на учениците
Национална информационна кампания „Живот без насилие за всички деца“
Психолози от системата на предучилищното и училищното образование ще оказват психологическа подкрепа на ученици, учители и родители, които срещат различни трудности, породени от кризата с разпространението на Covid-19.
Портал за наука
EURAXESS България
EQAVET: VIREO 2 PILOT“ по програма Еразъм+
Национална платформа „Наука-бизнес“