Изложба „Образование и кариера – 2016“, Украйна

Начало » Висше образование » Архив » Архив "Полезна информация" до 2018 г. вкл. » Изложба „Образование и кариера – 2016“, Украйна

XXIX Международна специализирана изложба „Образование и кариера – 2016“ в периода 14-16 април 2016 г. в Киев, Украйна

В периода 14-16 април 2016 г. в Киев в сградата на Националния център по делово и културно сътрудничество „Украински дом“ (ул. Хрещатик № 2) ще се проведе XXIX Международна специализирана изложба „Образование и кариера – 2016“, в рамките на която ще се състои изложба на чуждестранните училища „Образование в чужбина“.
Събитието се организира от Дружество „Знание“ на Украйна и се подкрепя от  Министерството на образованието и науката и Националната академия на педагогическите науки на Украйна.

Програмата на изложбата предвижда провеждане на семинари и кръгли маси по въпроси от международното сътрудничество в областта на образованието, програми за обмен на студенти и ученици и др.

Пълната информация за събитието може да се намери на интернет адрес: www.http://edu-abroad.com.ua. Телефони за контакт: (044) 237-45-43, 287-37-43, e-mail: [email protected].

 

Национална електронна библиотека на учителите
Национален портал за ориентиране на учениците
Портал за наука
Национална информационна кампания „Живот без насилие за всички деца“
Психолози от системата на предучилищното и училищното образование ще оказват психологическа подкрепа на ученици, учители и родители, които срещат различни трудности, породени от кризата с разпространението на Covid-19.
Не си сам
EURAXESS България
EQAVET: VIREO 2 PILOT“ по програма Еразъм+
Национална платформа „Наука-бизнес“