Международна олимпиади, организирани от Иран

Начало » Висше образование » Архив » Архив "Полезна информация" до 2018 г. вкл. » Международна олимпиади, организирани от Иран

МЕЖДУНАРОДНИ ОЛИМПИАДИ ЗА СТУДЕНТИ ПО МАТЕМАТИКА, ХИМИЯ И СТАТИСТИКА В ПЕРИОДА 16 - 20 АВГУСТ 2014 Г. В ИРАН

XV Международна олимпиада по математика, VIII Международна олимпиада по химия, и I Международна олимпиада по статистика, организирани от Центъра за студентски олимпиади на Ислямска Република Иран, ще се проведат в периода 16 - 20 август 2014 г. в Иран.

От всеки университет за всяка специалност могат да участват до петима души, придружавани от един или двама преподаватели. Разходите по престоя и обслужването са за сметка на домакина, а останалите разходи – за сметка на самите чуждестранни отбори.

Необходимо е списъкът с имената на всеки отбор да бъде изпратен на организаторите до средата на месец юли 2014 г. на следния електронен адрес: [email protected]. Повече информация и подробности за олимпиадите може да се намерят на електронен адрес: http://olympiad.sanjesh.org/en/index.asp.

Национална електронна библиотека на учителите
Национален портал за ориентиране на учениците
Национална информационна кампания „Живот без насилие за всички деца“
Психолози от системата на предучилищното и училищното образование ще оказват психологическа подкрепа на ученици, учители и родители, които срещат различни трудности, породени от кризата с разпространението на Covid-19.
Портал за наука
EURAXESS България
EQAVET: VIREO 2 PILOT“ по програма Еразъм+
Национална платформа „Наука-бизнес“