ИНФОРМАЦИЯ за международни студентски олимпиади в Техеран, 2012 г.

Начало » Висше образование » Архив » Архив "Полезна информация" до 2018 г. вкл. » ИНФОРМАЦИЯ за международни студентски олимпиади в Техеран, 2012 г.

ИНФОРМАЦИЯ за международни студентски олимпиади по математика и химия в Техеран през юли 2012 година

В периода 14 – 17 юли 2012 г. в столицата на Ислямска Република Иран гр. Техеран ще се проведат ХІІІ Международна олимпиада по математика и V Международна олимпиада по химия в рамките на 17-те научни олимпиади.

В олимпиадите могат да участват национални и университетски отбори от студенти по математика или химия в трети или четвърти курс. Желаещите следва да се свържат с Международния център за студентски научни олимпиади в Иран и да попълнят форма за регистрация, която трябва да представят в посолството на Иран в София, за да им бъде издадена виза.

Регистрация за участие може да се направи на уеб сайта на центъра – http://olympiad.sanjesh.org.

Състезателните кръгове ще се проведат на 14 и 15 юли от 08.00 до 12.30 ч., а церемонията по обявяването на крайните резултати и закриването ще бъде на 17 юли.

Иранската страна поема разходите по настаняване, храна и транспорт в Иран, а пътуването до и от Иран е за сметка на участниците.

Адресът и телефоните за контакт са:
N: 218, Karim Khan Zand Avenue, Teheran, Iran
Postal Code: 14155-6131
Tel.: (+98) 21 88923790
Fax: (+98) 21 88922244
Olympiad Center, National Organization for Educational Testing

Национална електронна библиотека на учителите
Национален портал за ориентиране на учениците
Национална информационна кампания „Живот без насилие за всички деца“
Психолози от системата на предучилищното и училищното образование ще оказват психологическа подкрепа на ученици, учители и родители, които срещат различни трудности, породени от кризата с разпространението на Covid-19.
Портал за наука
EURAXESS България
EQAVET: VIREO 2 PILOT“ по програма Еразъм+
Национална платформа „Наука-бизнес“