Международен панаир за образованието в Никозия, 2012 г.

Начало » Висше образование » Архив » Архив "Полезна информация" до 2018 г. вкл. » Международен панаир за образованието в Никозия, 2012 г.

Международен панаир за образованието в Никозия

От 17 до 19 февруари 2012 година в международния кипърски Експо център в Никозия /Cyprus Expo/ ще се проведе Международен панаир за образованието. Панаирът се организира от Международния панаир в Кипър (полуправителствена организация) в сътрудничество с Министерство на образованието и културата на Република Кипър.

Официален спонсор на панаира е Централна кооперативна банка на Кипър и официалния въздушен превозвач Cyprus Airways. Според организаторите, това е най-големия и популярен образователен панаир в страната. Целта на панаира е насочване на кипърски и чуждестранни студенти към възможности за обучение както в кипърски, така и в чуждестранни университети.

Кандидатите самостоятелно изпращат необходимите документи за участие в панаира, придружени с 50% от таксата за участие и таксата за регистрация.

Повече информация за условията, формуляри и такси за участие може да бъде намерена на следния адрес: http://www.csfa.org.cy  или на e-mail: [email protected].

Национална електронна библиотека на учителите
Национален портал за ориентиране на учениците
Национална информационна кампания „Живот без насилие за всички деца“
Психолози от системата на предучилищното и училищното образование ще оказват психологическа подкрепа на ученици, учители и родители, които срещат различни трудности, породени от кризата с разпространението на Covid-19.
Портал за наука
EURAXESS България
EQAVET: VIREO 2 PILOT“ по програма Еразъм+
Национална платформа „Наука-бизнес“