Покана за кандидатстване за стипендия в университета „Св. Апостол Павел”

Начало » Документация » Конкурси » Архив до края на 2017 г. » Архив "Студенти" » Покана за кандидатстване за стипендия в университета „Св. Апостол Павел”

Покана за кандидатстване за стипендия в университета „Св. Апостол Павел”

ПОКАНА ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА СТИПЕНДИЯ В УНИВЕРСИТЕТА ПО ИНФОРМАЦИОННИ НАУКИ И ТЕХНОЛОГИИ „СВ. АПОСТОЛ ПАВЕЛ”, ОХРИД, РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ

Университетът по информационни науки и технологии „Св. Апостол Павел” – Охрид, Република Македония, обявява пълна стипендия за български студенти за академичната 2013/2014 г.

Кандидатите трябва да са завършили средно образование, да не са по-възрастни от 20 години и да владеят добре английски език. Стипендията предвижда: такси за обучение, настаняване и храна (пълен пансион) в общежитията на университета, карта за транспорт, здравно осигуряване, както и месечна стипендия в размер на около 120 USD.

Пълната информация за условията на стипендията, учебните програми, както и приложения за кандидатстване могат да бъдат намерени на интернет страницата: http://uist.edu.mk/.

Допълнителна информация може да се получи чрез електронна поща ([email protected]) или телефони (+389 46 550 001 и 389 46 550 002).

Крайният срок за кандидатстване е 30 юни 2013 г.

Национална електронна библиотека на учителите
Национален портал за ориентиране на учениците
Национална информационна кампания „Живот без насилие за всички деца“
Психолози от системата на предучилищното и училищното образование ще оказват психологическа подкрепа на ученици, учители и родители, които срещат различни трудности, породени от кризата с разпространението на Covid-19.
Портал за наука
EURAXESS България
EQAVET: VIREO 2 PILOT“ по програма Еразъм+
Национална платформа „Наука-бизнес“