ИНФОРМАЦИЯ за стипендии за изучаване на индонезийски език и култура през академичната 2012-2013 г.

Начало » Документация » Конкурси » Архив до края на 2017 г. » Архив "Студенти" » ИНФОРМАЦИЯ за стипендии за изучаване на индонезийски език и култура през академичната 2012-2013 г.

ИНФОРМАЦИЯ за стипендии за изучаване на индонезийски език и култура през академичната 2012-2013 г.

ИНФОРМАЦИЯ за стипендии, предоставени от Министерството на образованието и културата на Република Индонезия на български студенти за изучаване на индонезийски език и култура през академичната 2012-2013 година

Министерството на образованието и културата на Република Индонезия предоставя за български студенти стипендии Darmasiswa (Дармасисва) за изучаване на индонезийски език и култура във висши училища на Република Индонезия през академичната 2012-2013 година. Програмите на обучение и предложените стипендии имат продължителност една година, шест месеца и три месеца.

Документите за кандидатстване следва да бъдат подадени до 03.02.2012 г. на адрес: Посолство на Република Индонезия в София, ул. „Йозеф Валдхард" № 5 (Симеоновско шосе).

Резултатите от подбора ще бъдат съобщени от приемащата страна директно на кандидатите до началото на м. май 2012 г.

Датите на пристигане на утвърдените кандидати и началото на обучението ще бъдат уточнени допълнително.

  • Пълна информация относно формулярите за кандидатстване и обучението може да се получи от г-жа Надя Саид, трети секретар в Посолството на тел. 02 962 5240 и e-mail: [email protected]
  • Допълнителни сведения за езиковите курсове са дадени на сайта на програмата: darmasiswa.kemdiknas.go.id
Национална електронна библиотека на учителите
Национален портал за ориентиране на учениците
Национална информационна кампания „Живот без насилие за всички деца“
Психолози от системата на предучилищното и училищното образование ще оказват психологическа подкрепа на ученици, учители и родители, които срещат различни трудности, породени от кризата с разпространението на Covid-19.
Портал за наука
EURAXESS България
EQAVET: VIREO 2 PILOT“ по програма Еразъм+
Национална платформа „Наука-бизнес“