Международно студентско състезание по компютърно програмиране на Украйна

Начало » Висше образование » Архив » Архив "Полезна информация" до 2018 г. вкл. » Международно студентско състезание по компютърно програмиране на Украйна

10-ГОДИШНИНА НА МЕЖДУНАРОДНОТО СТУДЕНТСКО СЪСТЕЗАНИЕ ПО КОМПЮТЪРНО ПРОГРАМИРАНЕ НА УКРАЙНА „KPI-OPEN 2015"

В периода 29 юни - 4 юли 2015 г. ще се проведе за десета година Международното студентско състезание по компютърно програмиране „KPI-OPEN 2015" на името на Лебедев и Глушков. Организатори са Министерството на образованието и науката на Украйна и Националният технически университет на Украйна „Киевски политехнически институт“.

Правилникът на състезанието, както и регистрационната форма,  може да се намери на интернет страницата на проекта  http://kpi-open.org. Регистрацията за участниците вече е отворена.

Според правилника на „KPI-OPEN" в състезанието може да участват не повече от два отбора от висше училище. Екипите трябва задължително да се регистрират на уебсайта на събитието.

Състезанието е безплатно за отборите. Разходите за транспорт, настаняване и храна  са за сметка на участниците.

„KPI-OPEN" е ключово събитие за младите програмисти от Украйна, Русия, Източна Европа, а също така и за десетки ИТ компании, работещи в Украйна.

От 2006 година досега в надпреварата са участвали около 2500 студенти от 161 висши училища от 13 страни: Украйна, Русия, Полша, Германия, Унгария, Турция, Грузия, Австрия, Молдова, Латвия, Армения, Естония и Чехия.

За контакти: Иван Плотников; тел: +380 63 2379995, +380509377775,
и-мейл: [email protected], скайп: vanopl

 

Национална електронна библиотека на учителите
Национален портал за ориентиране на учениците
Национална информационна кампания „Живот без насилие за всички деца“
Психолози от системата на предучилищното и училищното образование ще оказват психологическа подкрепа на ученици, учители и родители, които срещат различни трудности, породени от кризата с разпространението на Covid-19.
Портал за наука
EURAXESS България
EQAVET: VIREO 2 PILOT“ по програма Еразъм+
Национална платформа „Наука-бизнес“