ЗАМЕСТНИК-МИНИСТЪР ВАНЯ КАСТРЕВА ПРИСЪСТВА НА ОТКРИВАНЕТО НА КОНКУРСА „РАДОСТ НА БРЕГА“

Начало » Последни публикации

12.06.2015

На 12 юни 2015 г. заместник-министърът на образованието и науката г-жа Ваня Кастрева присъства на откриването на деветото издание на конкурса  „Радост на брега“, който дава възможност за изява на талантливите ученици в областта на музикалното, танцовото, изобразителното, сценичното и литературното изкуство.

„Конкурсът, организиран от сдружение „Радост на брега“ и сдружение „Арт фолк“, от областната администрация на Бургас, от общините Созопол и Поморие, е доказателство за всички нас, които сме посветили живота си на образованието на нашите деца, че в изграждането им като личности изкуствата заемат своето значимо място“, каза г-жа Кастрева.

Своят талант представиха 400 деца и ученици от 27 региона на България, както и гости от Русия, Чехия, Словакия, Унгария, Италия, Полша, Украйна, Румъния.

Национална електронна библиотека на учителите
Национален портал за ориентиране на учениците
Национална информационна кампания „Живот без насилие за всички деца“
Психолози от системата на предучилищното и училищното образование ще оказват психологическа подкрепа на ученици, учители и родители, които срещат различни трудности, породени от кризата с разпространението на Covid-19.
Портал за наука
EURAXESS България
EQAVET: VIREO 2 PILOT“ по програма Еразъм+
Национална платформа „Наука-бизнес“