МОН БЕ ДОМАКИН НА КОЛЕДЕН БАЗАР С УЧАСТИЕ НА УЧЕНИЦИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНИ ГИМНАЗИИ

Начало » Последни публикации

22.12.2016

Възпитаници на 10 професионални гимназии участваха в традиционния коледен базар в сградата на Министерството на образованието и науката. Децата предлагаха красиво опаковани коледни сладкиши, соленки, камбанки, изтъкани шалове, картички и много други красиви сувенири.

В базара се включиха ученици от гимназията по керамика в Елин Пелин, от училището по механоелектротехника „Н. Й. Вапцаров“ в София, от гимназия  „Велизар Пеев“ в Своге (с невероятни вкусотии, които опитаха и журналисти),  от училището по текстил и моден дизайн в София – с шалове и одеяла, от гимназията по хлебни и сладкарски технологии в София, от столичната гимназия по туризъм и колегите им от Банкя.

В базара участваха също възпитаниците на гимназията по облекло „Княгиня Мария Луиза“ в София,  по селско стопанство – Нова Загора, по ветеринарна медицина и по селско стопанство „ Св. Г. Победоносец“ – Костинброд. 

Национална електронна библиотека на учителите
Национален портал за ориентиране на учениците
Национална информационна кампания „Живот без насилие за всички деца“
Психолози от системата на предучилищното и училищното образование ще оказват психологическа подкрепа на ученици, учители и родители, които срещат различни трудности, породени от кризата с разпространението на Covid-19.
Портал за наука
EURAXESS България
EQAVET: VIREO 2 PILOT“ по програма Еразъм+
Национална платформа „Наука-бизнес“