МИНИСТЪР ИГНАТОВ ПОЗДРАВИ ЕКИПА НА СОБК „АКАДЕМИК ПАШЕВ” ЗА 10-ГОДИШНИНАТА ОТ СЪЗДАВАНЕТО

Начало » Последни публикации

05.12.2012

На 5 декември 2012 г. министърът на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов присъства на честването на 10-тата годишнина на Специализирана очна болница и клиника „Академик Пашев”, учебна база на Медицински университет - София.

Министър Игнатов поздрави академик д-р Петя Василева, ръководител на болницата, и целия екип на клиниката. „Наистина за тези десет години тази болница се утвърди като еталон на високо европейско и световно качество, защото има страхотен екип и е технологично оборудвана по последна дума на техниката.”,изтъкна министър Игнатов.

Екипа на болницата поздрави и академик Стефан Воденичаров, председател на Българската академия на науките.

По време на честването специалисти от Специализирана очна болница и клиника „Академик Пашев” бяха отличени с награди. „Доктор на десетилетието” стана д-р Илиян Шандурков. За „Специализант на годината” бе отличен д-р Николай Сурчев. Специална награда получи и акад. д-р Петя Василева.

Национална електронна библиотека на учителите
Национален портал за ориентиране на учениците
Портал за наука
Национална информационна кампания „Живот без насилие за всички деца“
Психолози от системата на предучилищното и училищното образование ще оказват психологическа подкрепа на ученици, учители и родители, които срещат различни трудности, породени от кризата с разпространението на Covid-19.
Не си сам
EURAXESS България
EQAVET: VIREO 2 PILOT“ по програма Еразъм+
Национална платформа „Наука-бизнес“