НАЦИОНАЛНИЯТ ДВОРЕЦ НА ДЕЦАТА ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА НАД 50 ЗАНИМАНИЯ С НАУКА, ИЗКУСТВО И СПОРТ СЛЕД УЧИЛИЩЕ

Начало » Последни публикации

29.09.2019

Снимка: Пожелание да разпалват интереса на децата да се занимават в свободното си време с неща, които са полезни за тяхната изява, отправи заместник-министърът на образованието и науката Таня Михайлова към учителите при откриването на новата учебна година в Националния дворец на децата в София.

 

Над 50 вида занимания в свободното време в областта на науките и технологиите, изкуствата и спорта предлага през новата учебна година Националният дворец на децата.

Пожелание да разпалват интереса на децата да се занимават в свободното си време с неща, които са полезни за тяхната изява, отправи заместник-министърът на образованието и науката Таня Михайлова към учителите при откриването на новата учебна година в Националния дворец на децата в София. Заниманията стартират на 1 октомври 2019 година.

Таня Михайлова пожела на учителите да продължават да подкрепят децата и да разкриват техните таланти, като им помагат от най-малка възраст да повярват в себе си и да имат достойна реализация. Тя специално отбеляза ролята на доверието на родителите към преподавателите за тази възможност. Таня Михайлова благодари на учителите, които работят в двореца, че десетки хиляди деца през годините са имали възможност да покажат дарованията си на национални и международни конкурси и да успеят в живота.

Национална електронна библиотека на учителите
Национален портал за ориентиране на учениците
Национална информационна кампания „Живот без насилие за всички деца“
Психолози от системата на предучилищното и училищното образование ще оказват психологическа подкрепа на ученици, учители и родители, които срещат различни трудности, породени от кризата с разпространението на Covid-19.
Портал за наука
EURAXESS България
EQAVET: VIREO 2 PILOT“ по програма Еразъм+
Национална платформа „Наука-бизнес“