МИНИСТЪР КЛИСАРОВА ПОСРЕЩНА В МОН УЧЕНИЦИТЕ ОТ ГОВОРЯЩИЯ ВЕСТНИК НА ОУ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ - ГР. МЕЗДРА

Начало » Последни публикации

14.05.2014

Учениците от редколегията на „Говорящ вестник“  от основно  училище „Св. Св. Кирил и Методий“ – Мездра, гостуваха в Министерството на образованието и науката. Визитата им беше по покана на министър Анелия Клисарова, която преди месец бе специален гост на поредното издание на училищния вестник.

 „Много се радвам, че се срещаме отново, вече тук в министерство“, каза проф. Клисарова. Заедно с децата тя обсъди въпросите от анкетата, която те бяха подготвили по време на гостуването й в Мездра. Коментираха и „горещи“ теми от училищния живот. Според учениците в много от учебниците има трудни и неразбираеми текстове. Същото коментираха и учителите.

Младите журналисти зададоха много въпроси и с интерес разгледаха както кабинета на министър Клисарова, така и министерството.

Министър Клисарова подари на учениците от редколегията диктофон и фотоапарат, като им  пожела още много броеве на вестника и бъдещи успехи.

 

Национална електронна библиотека на учителите
Национален портал за ориентиране на учениците
Национална информационна кампания „Живот без насилие за всички деца“
Психолози от системата на предучилищното и училищното образование ще оказват психологическа подкрепа на ученици, учители и родители, които срещат различни трудности, породени от кризата с разпространението на Covid-19.
Портал за наука
EURAXESS България
EQAVET: VIREO 2 PILOT“ по програма Еразъм+
Национална платформа „Наука-бизнес“