НАДЯ МЛАДЕНОВА, НАЧАЛНИК НА КАБИНЕТА НА МИНИСТЪРА, НАГРАДИ ОТЛИЧНИЦИТЕ В КАМПАНИЯТА „БЪДИ ГРАМОТЕН“ В ПЕЩЕРА

Начало » Последни публикации

04.08.2014

Надя Младенова, началник на кабинета на министъра на образованието и науката, награди отличниците в кампанията „Бъди грамотен“ на 4 август 2014 г. в Пещера.  

Пред читалище „Развитие“ бе разположен специален пункт, в който ученици, младежи и възрастни  тестваха своите познания по български език. Деца от детска градина „СОКОЛ“ се включиха активно с песни, стихотворения, гатанки и бяха наградени от г-жа Младенова.  

От общо 282 участници, 46 си тръгнаха с награди.

Всички, включили се в събитието, проявиха жив интерес към промените в правописните норми. Организаторите предоставяха безплатни консултации по български език.

Партньори на инициативата бяха Община Пещера и читалище „Развитие“. Проявата беше част от Националната кампания „Бъди грамотен“ на Образователния портал Академика БГ с подкрепата на Министерството на образованието и науката.

 

Национална електронна библиотека на учителите
Национален портал за ориентиране на учениците
Национална информационна кампания „Живот без насилие за всички деца“
Психолози от системата на предучилищното и училищното образование ще оказват психологическа подкрепа на ученици, учители и родители, които срещат различни трудности, породени от кризата с разпространението на Covid-19.
Портал за наука
EURAXESS България
EQAVET: VIREO 2 PILOT“ по програма Еразъм+
Национална платформа „Наука-бизнес“